Cat este Garantia in pachetul clasic de rent a car?

Piata de inchirieri masini are foarte multe elemente necunoscute pentru clientul de rent. Acum mai mult ca oricand, serviciul de rent a car este cu mult mai diverisificat. De asemeni, o neregula referitoare la aceasta diversificare, este lipsa de informatii. Spre exemplu: Garantia auto este o componenta importanta pentru domeniul de inchirieri, care nu ajunge sa fie pe intelesul fiecarui utilizator de rent.

In acest articol, vom intelege cat este valoarea garantiei auto si cum se calculeaza aceasta. Trebuie priceput inainte de toate, ca garantia sau depozitul auto primeste valori diferite in functie de mai multi parametrii. Pentru a explica mai bine cum se seteaza aceasta, va vom pune in acest subiect exemple si parametrii.

Cat este garantia in serviciul de inchirieri masini si cum se calculeaza aceasta ( 2022 )?

Depozitul este o suma fixa de bani ce se retine, in momentul ridicarii masinii inchiriate. Aici se plateste suma destinata serviciului de rent a car si tot la prima intalnire va fi blocat si depozitul auto.



Pe piata de inchirieri din Romania, serviciile de rent sunt destul de diversificate. Clientii au posibilitatea in anul 2022, de a inchiria vehiculul fara garantie auto. Din fericire, diversitatea nu se va opri aici. Dupa cum am mentionat si mai sus, suntem in anul 2022, iar piata de rent asculta tot mai mult din preferintele clientului. De asemeni, anumite agentii de rent, pun la dispozitie posibilitatea de a inchiria prin depozit partial.

Deci, fiecare client va avea de unde alege.

Companiile de rent aplica depozitul auto sub forma unui procent din valoarea masinii

Firmele de rent a car Otopeni transforma depozitul auto sub forma unui procent din valoarea reala a masinii. Aceasta cota este cuprinsa intre 3 si 10%. Astfel, daca un autoturism are o valoare de 20000 de euro, depozitul auto va fi cuprins intre 600 si 4000 de euro. Vom realiza un mic exemplu, pentru a intelege mai bine cum se stabileste valoarea depozitului din rent.

Sa ne imaginam ca vom apela la un serviciu de rent a car pentru un autovehicul Dacia Logan in orasul Otopeni. Valoarea acestui autoturism este de 15000 de euro. Din aceasta cauza, garantia pentru acest autovehicul va fi cuprinsa intre 450 si 1500 de euro. La compania de inchirieri masini Rent-4U, acest vehicul va avea depozitul de 500 de euro.

Noi suntem una dintre agentiile care pune la dispozitie un pret mic pentru depozitul auto. Pentru acelasi autovehicul, garantia poate ajunge si la 3000 de euro. Companiile care practica acest gaj, sunt agentiile mari de inchirieri masini.

Unde gasesc compania de rent a car cu un depozit auto mic?

Agentiile de inchirieri masini se promoveaza pe baza motorului de cautare Google. Deocamdata acesta s-a dovedit cel mai eficient pentru fiecare companie de inchirieri auto in parte. Cu toate acestea, nu trebuie sa tastati "firma ieftina de inchirieri masini" sau "firma de rent a car cu garantie auto mica". Nu veti gasi ceea ce cautati prin aceasta forma.

Fiecare companie va incerca sa para cat mai ieftina in fata clientilor de inchirieri. Din aceasta cauza, va trebui sa gasiti dumneavoastra, agentia de rent cu un depozit auto cat mai mic. Nu veti reusi acest lucru, decat cercetand tarifele de la fiecare firma in parte.

Ce ofera in plus companiile cu garantie auto ridicata?

Raspunsul este simplu in aceasta situatie: NIMIC. Pe fiecare site de rent a car veti gasi tariful garantiei auto. In cazul in care site-ul nu prezinta pretul detaliat alaturi de restul costurilor de rent a car, va trebui sa cautati altul nou. ATENTIE: Nu alegeti site-urile de inchirieri, care nu prezinta toate informatiile necesare.

Noi am realizat un articol in trecut, care arata cum se alege o companie de inchirieri masini. Pe acest link, veti gasi toate informatiile importante, ce au legatura cu sortarea si alegerea unei firme de rent.

Ce va trebui sa cunosc despre garantia auto din serviciul de inchirieri masini?

Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, depozitul auto este un element ce se aplica in pachetul clasic de rent a car. Din el se retine, cand vehiculul nu este returnat in aceleasi conditii. Ca sa intelgeti mai bine, compania de inchirieri va putea sa opreasca din acest depozit, atunci cand vehiculul nu este returnat cu aceeasi cantitate de combustibil sau nu este adus curat.

De asemeni, in cazul avariilor produse de client, se va retine din garantie. Pe pagina contractul de rent a car, gasiti informatii care descriu mai bine cat se va retine din depozit.

Depozitul auto este adaugat de agentiile de inchirieri, pentru a se proteja in cazul unui accident. Ele vor retine de fiecare data din acest gaj, atunci cand nu sunt respectate conditiile din contract.

Tineti minte: Se va retine din garantia auto, atunci cand vehiculul nu este returnat in aceleasi conditii, ca atunci cand a fost primit de client.

Acesta a fost articolul nostru. Noi am realizat acelasi subiect, intins pe un plan mult mai detaliat. Pentru a vedea mai multe informatii despre cat este valoarea garantiei in domeniul de rent a car.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Comments

Locuri de Vizitat in Romania

Focul Viu Lopatari, Terca din judetul Buzau

Renault Kadjar cu pachetul de inchiriere si rent din anul 2023

Fiat Tipo | Rent a car in Otopeni si Bucuresti ( 2023 )