Top 3 cele mai inchiriate autovehicule electrice

In economie sunt lanturi de restaurante si branduri de moda foarte importante, care nu sunt catalogate a fi The Best. Cu toate acestea, ele sunt renumite si ajung sa fie alese, in detrimentul celor mai bune. La fel se intampla si in cazul autovehiculelor electrice. In lista noastra de mai jos, nu veti avea enumerate cele mai bune sau cele mai ieftine autoturisme electrice.

Veti avea automobile cu un randament destul de bun pe sosea si nu veti gasi nici o masina cu o autonomie sub 150 de kilometri. Pana la urma, clientul de rent a car are nevoie ca masina electrica sa indeplineasca anumite atributii. El va avea nevoie sa circule si pe drumuri mai lungi de 200 de kilometri.

Tarifele pentru inchiriere din partea autoturismelor electrice listate, vor fi cuprinse intre 45 de euro si 150 de euro pe zi. Veti gasi vehicule ca: Hyundai Kona, Hyundai Ioniq, Tesla Model 3, etc.

Top 3 cele mai inchiriate autoturisme electrice

Cea mai inchiriata masina electrica este Tesla Model 3

Acest autovehicul este cel mai inchiriat autovehicul din aceasta lista. Masina poate fi inchiriata incepand cu pretul de 150 de euro pe zi si are o autonomie reala de peste 600 de kilometri. Nu este destul de ieftina, dar cu toate acestea a ajuns la un numar de 670.000 de inchirieri. Se pare ca tariful mare de rent, nu eclipseaza eficienta.
Masina este dotata cu sistemul de autopilot, ce ajuta extrem de mult in timpul condusului. De asemeni, are si tehnologia Smart Summon, care permite conducerea singura a autovehiculului. O alta inovatie adusa de automobilul Tesla Model 3, a fost serviciul Autopilot Avansat. Acesta ajuta la schimbarea automata a benzii de circulatie. Tot el este extrem de folositor la parcarea independenta.

Urmatoarea din lista noastra va fi...

Hyundai Ioniq 5 de la 50 de euro pe zi

Aceasta masina are toate atuurile, pentru a deveni una dintre cele mai bune autovehicule de inchiriat. Autoturismul atinge suta in doar 5,2 secunde si vine la pachet cu o autonomie de 480 de kilometri. Vehiculul este dotat cu portbagaj in fata, dar si in spate, iar sistemul inovativ adus de acest automobil este head-up display. El afiseaza toate informatiile importante pe parbrizul masinii. Acest element ne ajuta pe noi firmele de inchirieri masini Bucuresti, sa avem cat mai putine autovehicule cu daune.

Hyundai Ioniq poate fi incarcat pentru o autonomie de o suta de kilometri, in doar 5 secunde. De asemeni, acest autovehicul a fost inchiriat de 510.000 de ori. Din fericire, toate aceste calitati vin cu un pret destul de avantajos. Aflati despre aceasta masina pe pagina de inchiriere auto electrice Bucuresti.

Hyundai Kona - printre cele mai inchiriate autovehicule electrice

Hyundai Kona se inchiriaza la cele mai multe dintre agentiile de rent a car la pretul de 40 de euro pe zi. Acest autovehicul este pe piata de inchirieri auto din anul 2020 si a adunat pana in prezent nu mai putin de 450.000 de inchirieri. Ar fi putut fara doar si poate sa ajunga pe primul loc, in topul celor mai inchiriate autovehicule. Motivul pentru care nu a ajuns inca pe locul 1, este anul recent de productie.

Este unul dintre cele mai bune autoturisme electrice din domeniul de inchirieri. De aceea, credem ca nu va dura mult timp, pana cand Kona va ajunge pe primul loc.

Hyundai Kona este un automobil care intoarce privirile din trafic. Masina are un design spectaculos si este dotata cu cele mai noi tehnologii. Autovehiculul are camera video pentru marsarier si sistemul head-up display. In acest fel utilizatorul de inchirieri auto, va putea sa aiba toate datele importante direct la vedere. Prin aceasta modalitate, clientul va avea viteza si directiile de mers direct pe parbrizul masinii.

Toate comenzile acestui autoturism sunt pe volan si am uitat sa mentionam...

Autovehiculul este dotat cu o baterie de 64 de kWh si are o autonomie de 450 de kilometri reali. Dupa cum vedeti si dumneavoastra din datele tehnice, este una dintre cele mai bune autoturisme de pe piata.

Printre cele mai inchiriate vehicule va numara si Nissan Leaf sau BMW I3. Chiar daca, ultimul din cele doua nu se mai produce din anul 2021, cele doua autovehicule aduna peste 500.000 de inchirieri.

Ce are nevoie un client, atunci cand inchiriaza un autoturism electric?

Toate autoturismele prezentate de noi in randurile anterioare, sunt masini de incredere pe piata de rent a car electric. Chiar daca vin cu un pret mul mai ridicat ( spre exemplu cum este cel de la Tesla ), ele pun la dispozitie ce este cel mai important, atunci cand se inchiriaza un autoturism.

Clientii din rent a car, au nevoie de un automobil cu autonomie ridicata. Daca este sa discutam despre inchirierea unei masini in orasul Bucuresti, vehiculul electric va trebui sa tina pana in orasul Sibiu. Mai mult de atat, orice persoana care inchiriaza un autoturism electric, va avea nevoie ca masina sa se incarce cat mai repede posibil.

In randurile de mai sus, am aratat cele mai inchiriate vehicule electrice. Ele nu sunt cele mai bune din piata de rent si nici cele mai ieftine.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest subiect, puteti intra pe articolul cu cele mai inchiriate masini electrice.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul subiectului de astazi!




Comments

Locuri de Vizitat in Romania

Focul Viu Lopatari, Terca din judetul Buzau

Renault Kadjar cu pachetul de inchiriere si rent din anul 2023

Fiat Tipo | Rent a car in Otopeni si Bucuresti ( 2023 )