Inchirieri masini fara garantie la Kia Sportage ( 2022 ) in Otopeni si Bucuresti

Masina Kia Sportage este extrem de utila pe piata de inchirieri auto. Indiferent ca discutam de spatiu sau de fiabilitatea pe sosea, putem spune ca acest autovehicul ajuta extrem mult clientul de inchirieri. Serviciul de rent a car Bucuresti prezentat de noi de aceasta data, include autoturismul Kia Sportage in pachetul fara depozit.

Lista de preturi poate fi accesata pe pagina de rent a car la Kia Sportage in Otopeni si Bucuresti. Aici veti gasi tarifele de rent listate pe fiecare luna in parte. In cadrul acestui pachet, clientul va trebui sa depuna o garantie de 800 de euro catre compania de rent a car. Pachetul este prezentat de catre agentia Rent-4U si nu este singurul serviciu disponibil pentru acest autoturism. In randurile urmatoare, va vom lista modulele de inchirieri masini fara garantie aplicate asupra masinii Kia Sportage.

Serviciul de inchirieri masini fara garantie la Kia Sportage in Otopeni / Bucuresti pentru anul 2022

Pachetele de inchirieri auto fara garantie afisate de noi in randurile urmatoare sunt actualizate pentru anul 2022. De asemeni, serviciile respective se aplica pentru Kia Sportage in orasele Otopeni si Bucuresti. Ceea ce trebuie stiut dinainte, este ca vehiculul Kia Sportage va putea fi inchiriat prin doua forme noi de rent. Unul dintre aceste pachete se numeste serviciul de inchirieri masini fara garantie.



De asemeni, al doi-lea pachet din cadrul acestui serviciu se numeste modulul de inchirieri auto cu garantie partiala. Vom discuta despre ambele pachete in randurile de mai jos, afland totodata si preturile acestora.

Sistemul de inchirieri masini fara garantie la Kia Sportage ( 2022 )

In cadrul acestui pachet de inchiriere, garantia de 800 de euro este redusa la zero. In locul ei va intra in functiune asigurarea zilnica totala. Aceasta se plateste pe fiecare zi de inchiriere si nu se returneaza clientului dupa perioada de rent. Fata de garantia auto, aceasta se comporta ca o suma achitata catre agentie. De asemeni, cu cat perioada de inchiriere este mai mare, cu atat nivelul asigurarii auto pe zi va fi mai mic.

Tarifele asigurarilor zilnice totale in pachetul de inchirieri masini fara garantie pentru Kia Sportage ( 2022 ) in Bucuresti si Otopeni

De tinut minte!!!: Garantia auto de 800 de euro din acest pachet este redusa la zero.

  • 1-3 zile - Inchirierea fara depozit la Kia Sportage are asigurarea totala de - 32 de euro pe zi
  • 4-7 zile - Inchirierea fara depozit la Kia Sportage are asigurarea totala de - 30 de euro pe zi
  • 8-15 zile - Inchirierea fara depozit la Kia Sportage are asigurarea totala de - 29 de euro pe zi
  • 15-30 de zile - Inchirierea fara depozit la Kia Sportage are asigurarea totala de - 27 de euro pe zi
  • Peste 30 de zile - Inchirierea fara depozit la Kia Sportage are asigurarea totala de - 25 euro pe zi

Sistemul de inchirieri auto la Kia Sportage cu garantie partiala

Depozitul partial coboara de aceasta data la 360 de euro. Astfel, garantia auto in valoare de 800 de euro, va fi de aceasta data redusa la mai putin de jumatate. In schimbul restului de garantie, va fi folosita asigurarea partiala.

Deoarece garantia auto este in acest pachet mai putin de jumatate fata de depozitul total, valoarea asigurarii partiale va cobora prin aceeasi maniera. Garantia partiala de 360 de euro din cazul vehiculului Kia Sportage va fi predata clientului. In schimb asigurarea partiala va fi retinuta de catre companie ca incasare.

In randurile de mai jos va afisam tarifele pentru asigurarile partiale.

Preturile asigurarilor zilnice partiale din pachetul de inchirieri auto fara depozit la Kia Sportage in Otopeni si Bucuresti ( 2022 )

De retinut!!!: In cadrul acestui pachet, depozitul auto este redus la 360 de euro. Pe langa aceasta garantie, vor exista si asigurarile zilnice partiale. Vedeti care sunt tarifele pentru acest tip de RCA.

  • 1-3 zile - pretul asigurarii partiale din sistemul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage este de - 15 euro pe zi
  • 4-7 zile - pretul asigurarii partiale din sistemul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage este de - 14 euro pe zi
  • 8-15 zile - pretul asigurarii partiale din sistemul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage este de - 13 euro pe zi
  • 15-30 de zile - pretul asigurarii partiale din sistemul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage este de - 11 euro pe zi
  • Peste 30 de zile - pretul asigurarii partiale din sistemul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage este de - 10 euro pe zi

Noi am realizat un articol mult mai detaliat, care descrie mai bine aceste pachete. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti intra pe pachetul de inchirieri masini fara garantie la Kia Sportage.

Acesta a fost articolul pentru astazi. Ati vazut de aceasta data pachetul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage. Serviciul este oferit de Rent-4U si este disponibil in orasele Otopeni si Bucuresti. De asemeni, pachetul este actualizat pentru anul 2022. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Comments

Locuri de Vizitat in Romania

Focul Viu Lopatari, Terca din judetul Buzau

Renault Kadjar cu pachetul de inchiriere si rent din anul 2023

Fiat Tipo | Rent a car in Otopeni si Bucuresti ( 2023 )