Va renta pe viitor serviciul de rent a car pe termen lung, fata de a detine o masina?

Probabil v-ati intrebat pana in acest moment, daca se poate inchiria un autovehicul pe o perioada mai mare de un an. Din fericire, trebuie sa va confirmam si sa va spunem ca este posibil acest sistem de rent. Fiecare companie de rent a car se va bucura, atunci cand un client va inchiria un autoturism pe un interval cat mai lung. Pentru a fi cat mai expliciti, vom oferi doua cazuri diferite. Avem o companie de rent a car Bucuresti Otopeni, care va inchiria autovehicule catre doi clienti. Unul dintre ei va inchiria pe o perioada de 3 zile, iar celalalt va dori sa inchirieze pe o perioada de 3 luni. Pentru cel de 3 luni, compania de rent va aprecia faptul ca autovehiculul nu se va schimba de la un client la altul in acest interval de timp. Astfel, de aceasta inchiriere va beneficia atat clientul, cat si firma de rent. Utilizatorul de inchiriere auto va primi cu aceasta ocazie un tarif cu mult mai scazut fata primul.

Iar, daca tot am inteles faptul ca masina inchiriata pe o perioada lunga de timp va fi mai ieftina, sa vedem impreuna daca...

renteaza serviciul de rent a car pe termen lung, fata de a detine o masina

Va fi mai ieftina inchirierea unui autovehicul, fata de detinerea unuia?

Chiar daca nu putem sa preconizam viitorul, putem sa tragem cateva concluzii elementare in acest articol. Ce cunoastem in prezent este faptul ca detinerea unei masini vine la pachet cu foarte multe batai de cap. Indiferent ca discutam despre costurile ce apar la administrarea unui autoturism sau despre drumurile pentru a le plati,... Sunt elemente care ne pot incurca. Compania Rent-4U sustine ca 20% dintre clienti afirma ca este mult mai comoda inchirierea unui autovehicul, fata de a detine unul.

In serviciul de rent a car costul este fix si se aplica pe ziua de inchiriere

In momentul de fata, pot fi gasite autovehicule de inchiriat de la 15 euro la zi. Chiar daca discutam in aceasta situatie despre un Dacia Logan, suntem constienti ca va fi mai mult mai scumpa utilizarea taxiului. Serviciul de rent a car este de foarte mult timp in economia globala, iar o data cu trecerea timpului acesta incepe sa devina tot mai utilizat.

Detinerea unui autovehicul presupune plata asigurarii auto, a Itp-ului,...

Un autovehicul vine la pachet cu foarte multe responsabilitati. Astfel, intr-un serviciu de rent a car, compania de inchirieri va prelua toate aceste obligatii ce apar in sarcina dumneavoastra. Indiferent ca vorbim despre plata asigurarii auto sau a ITP-ului,... firma de rent va avea grija de toate aceste taxe.

Desigur, in aceasta situatie putem discuta despre bataia de cap si despre drumurile realizate pentru a fi platite. Si sa mentionam si de cazurile in care uitam sa le platim.

Conform statisticilor, se precizeaza ca 60% din persoanele care detin o masina, primesc cel putin o amenda pentru ca au uitat sa plateasca una dintre obligatiile vehiculului. Si desigur, aici avem situatii variate.

Ai uitat sa iti platesti ITP-ul, nu vei mai avea permis

Astfel, plata Itp-ului si a asigurarii zilnice vor fi obligatorii. In cazul in care ai uitat sa le platesti, vei ramane fara permis. Din pacate in situatia data, nu conteaza cati bani ai in cont, permisul de conducere este important pentru fiecare in parte. O firma de inchiriere te absolva de toate aceste preocupari si te lasa sa conduci, fara a-ti face griji de problemele respective.

Achizitia unui autovehicul in leasing devine la fel de scumpa cat un pachet de rent a car

Leasing-ul auto devine in prezent aproape la fel de costisitor ca o inchiriere auto. Noi am realizat un articol in care am descriem mai bine diferenta dintre cele doua tipuri de servicii. In prezent leasing-ul auto este cu cateva sute de Ron mai ieftin. Cu toate acestea, consideram ca pe viitor serviciul de inchirieiri masini va deveni mai putin costisitor, fata de a detine un autourism cumparat prin leasing. Pe acest link aflati cu cat este mai ieftina inchirirea unui autovehicul, fata de detinerea unuia.

Revenind la subiect...

Va fi mai ieftina pe viitor inchirierea unui autovehicul, fata de detinerea unuia

Costurile pentru un vehicul inchiriat nu sunt aceleasi cele ale unei persoane fizice. Asigurarile auto se fac in cazul unei companii de rent a car pe intreaga flota auto. De asemeni, impozitele auto se vor plati doar intr-o anumita forma, iar masinile sunt declarate ca fond de marfa.

In schimb, pentru o persoana fizica ( daca masina este in leasing ) vor fi: asigurarea, Itp-ul, leasing-ul, impozitul, etc. Cu toate acestea, pretul de rent a car este mai mare in prezent. Pe viitor, consideram ca situatia se va schimba si va fi mult mai ieftin de inchiriat un autoturism. Trebuie sa luam in considerare si situatia de astazi in care s-au marit toate costurile unei masini.

Inainte de a incheia vom mai mentiona inca un lucru. Pentru ca am discutat in acest articol despre inchirierile pe termn lung, trebuie specificat faptul ca doar un tip de pachet va fi optim in aceasta situatie. Este vorba despre serviciul clasic de inchirieri auto cu depozit. Opusul lui este modulul de rent a car fara garantie auto.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data, daca renteaza si daca va renta pe viitor inchirirea unei masini, fata de detinerea uneia. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!


Comments

Locuri de Vizitat in Romania

Focul Viu Lopatari, Terca din judetul Buzau

Renault Kadjar cu pachetul de inchiriere si rent din anul 2023

Fiat Tipo | Rent a car in Otopeni si Bucuresti ( 2023 )